Akcija!

Elastična zapestnica v dveh vrstah kristalov Swarovski® modra

14,18

Dve vrsti lesketajočih kristalov Swarovski® v izbrani barvi in beli. Njena elastična zgradba pa zagotavlja prilaganje večini ženskih rok.

Kategorija:

Opis

Dve vrsti lesketajočih kristalov Swarovski® v izbrani barvi in beli. Njena elastična zgradba pa zagotavlja prilaganje večini ženskih rok.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Zapestnico dobite v lični darilni vrečki.  Diameter zapestnice je cca 55mm, širina zapestnice pa cca 8mm. Teža cca 25 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g
Dimenzije 370 × 22 × 16 mm