Akcija!

Prstan Emma s kristali Swarovski® multicolor

14,18

Edinstveni prstan z avtentičnimi kristali Swarovski®. Dve vrsti kristalov Swarovski® zagotavljajo spektakularen izgled.

Opis

Edinstveni prstan z avtentičnimi kristali Swarovski®. Dve vrsti kristalov Swarovski® zagotavljajo spektakularen izgled. Notranji diameter 18mm ali 16mm.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.
Izbira pravilne velikosti prstana:
Prstan je na voljo samo v velikosti 16 in 18 mm diameter.
Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Prstan dobite v lični darilni škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih s SWAROVSKI ELEMENTS kristalov. Velikost prstana 4x20mm. Teža cca 10 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g