Akcija!

Uhani s kristali Swarovski® Obroč

27,80 14,18

Neverjetna eleganca in iskrivost!

Opis

Neverjetna eleganca in iskrivost! Osnova je nealergenska zlitina z nanešenim srebrom in kristali Swarovski© . Njihova podoba zagotavlja občudujoče poglede kjerkoli se boste pojavile. Poglejte še sorodno ogrlico, zapestnico in prstan.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Uhana dobite v lični darilni vrečki. Velikost uhana ca. fi85x3mm. Teža cca 26 gramov. Cena je za 1 par (dva uhana). Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 10 g
Dimenzije 18 x 8 x 8 mm