Akcija!

Uhani s kristali Swarovski® zlati multicolour

27,80 14,18

Izjemni uhani s kristali Swarovski®, ki sporočajo neizpodbitno eleganco in stil.

Opis

Izjemni uhani s kristali Swarovski®, ki sporočajo neizpodbitno eleganco in stil. Osnova je nealergenska zlitina z nanešenim zlatom. Njihova podoba zagotavlja občudujoče poglede kjerkoli se boste pojavile.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Uhana dobite v lični darilni vrečki. Velikost uhana 20x12mm. Teža cca 16 gramov. Cena je za 1 par (dva uhana). Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 16 g
Dimenzije 20 x 16 x 2 mm