Akcija!

Zapestnica DeLuxe s kristali Swarovski®

45,00 12,60

Neverjetna zapestnica Deluxe v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporabna za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

Kategoriji: ,

Opis

Neverjetna zapestnica Deluxe v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporabna za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Set dobite v lični darilni škatlici ali darilni vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih SWAROVSKI ELEMENTS kristalov.   Zapestnica DeLuxe je dolga ca. 18cm in široka ca.1,2cm. Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 zapestnico. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 x 18 x 14 mm