Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Nekateri piškotki so potrebni, da stran lahko nemoteno in funkcionalno deluje. Uporabljajo se pri logiranju, registraciji ali kakršnikoli interakciji s stranjo, ki presega zgolj ogled posamezne strani.

Delovni čas

9.00 - 16.00

Brezplačna poštnina

Pri naročilih nad  50€

100% vračilo denarja

30 dnevna garancija vrnitve denarja

Telefon: 070 993 393

Naroči sedaj !

Murano steklo ogrlica LindaMurano steklo ogrlica Linda
Murano steklo ogrlica Linda
Murano steklo ogrlica Linda

Ogrlica iz murano stekla Linda srebrna

10,36 €
28,00 €
Stil murano nakita tudi pri nas izpod veščih rok mladega italijanskega umetnika Tomasino Rici. Vsi izdelki so ročno narejeni in zato tudi unikatni (dva med sabo nista ista, razlikujeta se v detajlih, obliki, strukturi in sami barvi
Z dostavo Pošta Slovenije - Notranji promet 00g > 250g za 3,00 €
Aranžiranje
Opis

Stil murano nakita tudi pri nas izpod veščih rok mladega italijanskega umetnika Tomasino Rici. Vsi izdelki so ročno narejeni in zato tudi unikatni (dva med sabo nista ista, razlikujejo se v detajlih, obliki, strukturi in sami barvi). Nakit je narejen v skladu z izročilom in po starodavnih tehnikah v ateljeju umetnika Tomasino Rici-ja v regiji Toscana. Vsak obesek ima zraven usnjeno ali posrebereno verižico . Izbirate lahko med prepleteno in gladko usnjeno verižico.
Več o tem

Darilno aranžiranje:

Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Ogrlico dobite v lični darilni vrečki ali škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti. Velikost ogrlice cca 45cm, obeska cca. 48x25x7mm. Ogrlica je usnjena ali posrebrena. Teža cca 90 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Zaradi ročne izdelave so slike samo informativne. Lahko pride do razlike v barvi, velikosti in delno obliki.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
Material
Murano steklo
Barva
,
,