Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Nekateri piškotki so potrebni, da stran lahko nemoteno in funkcionalno deluje. Uporabljajo se pri logiranju, registraciji ali kakršnikoli interakciji s stranjo, ki presega zgolj ogled posamezne strani.

Delovni čas

9.00 - 16.00

Brezplačna poštnina

Pri naročilih nad  50€

100% vračilo denarja

30 dnevna garancija vrnitve denarja

Telefon: 070 993 393

Naroči sedaj !

Ogrlica JosephineOgrlica Josephine
Ogrlica Josephine
Ogrlica Josephine
Ogrlica Josephine

Ogrlica Josephine s kristali Swarovski® roza

14,18 €
27,80 €
Umetelno oblikovani listi in na sredini sijoč in iskriv kristal Swarovski® v izbrani barvi. Neponovljivo!
Z dostavo Pošta Slovenije - Notranji promet 00g > 250g za 3,00 €
Aranžiranje
Opis

Umetelno oblikovani listi in na sredini sijoč in iskriv kristal Swarovski® v izbrani barvi. Neponovljivo!

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki ali škatli.  Dolžina verižice je ca. 45cm. Velikost obeska 25x17mm. Teža cca 15 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
Material
Kristal Swarovski®
Barva