Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Nekateri piškotki so potrebni, da stran lahko nemoteno in funkcionalno deluje. Uporabljajo se pri logiranju, registraciji ali kakršnikoli interakciji s stranjo, ki presega zgolj ogled posamezne strani.

Delovni čas

9.00 - 16.00

Brezplačna poštnina

Pri naročilih nad  50€

100% vračilo denarja

30 dnevna garancija vrnitve denarja

Telefon: 070 993 393

Naroči sedaj !

Ogrlica z motivom matere z otrokom in Swarovski kristalomOgrlica z motivom matere z otrokom in Swarovski kristalom
Ogrlica z motivom matere z otrokom in Swarovski kristalom
Ogrlica z motivom matere z otrokom in Swarovski kristalom
Ogrlica z motivom matere z otrokom in Swarovski kristalom

Ogrlica s kristali Swarovski® in motivom matere z otrokom zlata

14,45 €
28,90 €
Edinstvena ogrlica z avtentičnimi kristali Swarovski®. Edina prav izbira za mnogo darilnih priložnosti. Seveda pa si jo tudi privoščite sami.
Z dostavo Pošta Slovenije - Notranji promet 00g > 250 za 3,00 €
Opis

Edinstvena ogrlica z avtentičnimi kristali Swarovski® ali vgrajenimi poldragimi kamni in prekrasnim motivom matere, ki ljubkovalno pestuje otroka. Zelo pestra izbira s SWAROVSKI ELEMENTS kristalov na ogrlici. Izberite svojega na priloženi barvni karti.  Sama osnova obeska je lahko v posrebrena ali pozlačena.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Dolžina posrebrne verižice je cca 45cm. Velikost obeska 35x25mm. Teža cca 20 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
Material
Pozlačen , Kristal Swarovski®