Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Nekateri piškotki so potrebni, da stran lahko nemoteno in funkcionalno deluje. Uporabljajo se pri logiranju, registraciji ali kakršnikoli interakciji s stranjo, ki presega zgolj ogled posamezne strani.

Delovni čas

9.00 - 16.00

Brezplačna poštnina

Pri naročilih nad  50€

100% vračilo denarja

30 dnevna garancija vrnitve denarja

Telefon: 070 993 393

Naroči sedaj !

Set TitanikSet Titanik
Set Titanik
Set Titanik
Ogrlica Titanik
Ogrlica Titanik

Set nakita s kristali Titanik temno moder

13,25 €
35,80 €
Edinstveno oblikovana set nakita (ogrlica in uhani) iz časa najbolj slavne potniške ladje Titanik. Pričarajte le del tedanjega vzdušja s to ogrlico .
Z dostavo Pošta Slovenije - Notranji promet 00g > 250g za 3,00 €
Aranžiranje
nazalogi.gif
Opis

Edinstveno oblikovana set nakita (ogrlica in uhani) iz časa najbolj slavne potniške ladje Titanik. Pričarajte le del tedanjega vzdušja s to ogrlico  .

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Nakit dobite v lični darilni vrečki.  Dolžina posrebrne verižice je cca 45cm. Velikost obeska 26x16mm. Velikost uhanov 11x10 mm. Teža cca 15 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Izdelek vsebuje kristale cirkona in ne Swarovski Elements kristale.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
Material
Posrebren , Naravni cirkon
Barva
Oblika
Srček