Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Nekateri piškotki so potrebni, da stran lahko nemoteno in funkcionalno deluje. Uporabljajo se pri logiranju, registraciji ali kakršnikoli interakciji s stranjo, ki presega zgolj ogled posamezne strani.

Delovni čas

9.00 - 16.00

Brezplačna poštnina

Pri naročilih nad  50€

100% vračilo denarja

30 dnevna garancija vrnitve denarja

Telefon: 070 993 393

Naroči sedaj !

Set nakita Velika zvezdaSet nakita Velika zvezda
Set nakita Velika zvezda
Set nakita Velika zvezda
Set nakita Velika zvezda
Set nakita Velika zvezda

Set nakita Velika zvezda s kristali Swarovski® ocean moder

18,26 €
35,80 €
Set nakita kristal je iz posrebrene osnove s kristali Swarovski® v izbrani barvi.
Z dostavo Pošta Slovenije - Notranji promet 00g > 250g za 3,00 €
Aranžiranje
nazalogi.gif
Opis

Set nakita kristal je iz posrebrene osnove s kristali Swarovski® v izbrani barvi.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni škatlici.  Dolžina posrebrne verižice je cca 45cm. Velikost obeska 29x29mm in uhanov 18x18mm. Teža cca 20 gramov. Cena je za 1 kos seta. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
Material
Posrebren , Kristal Swarovski®
Barva