Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Nekateri piškotki so potrebni, da stran lahko nemoteno in funkcionalno deluje. Uporabljajo se pri logiranju, registraciji ali kakršnikoli interakciji s stranjo, ki presega zgolj ogled posamezne strani.

Delovni čas

9.00 - 16.00

Brezplačna poštnina

Pri naročilih nad  50€

100% vračilo denarja

30 dnevna garancija vrnitve denarja

Telefon: 070 993 393

Naroči sedaj !

Uhani z biseriUhani z biseri

Uhan z biseri Royal kvalitete AA bež

6,67 €
27,80 €
Neverjetni biserni uhani v izjemni AA kvaliteti. Biseri so gojeni v sladkih vodah Japonske.
Z dostavo Pošta Slovenije - Notranji promet 00g > 250g za 3,00 €
Aranžiranje
Opis

Neverjetni biserni uhani v izjemni AA kvaliteti. Biseri so gojeni v sladkih vodah Japonske. V posrebrnem ohišju je vstavljen izredno lep podolgovat biser.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Uhane dobite v lični darilni vrečki ali škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti biserov. Velikost biserov  cca.10x16mm . Teža cca 25 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Slike so informativne narave.

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.