Akcija!

8-delni set nakita s kristali Swarovski®

Original price was: 135,00€.Current price is: 23,95€.

Neverjetni uhani premera 4, 5 in 6mm (2x par uhanov 4mm , 1x par uhanov 5mm in 1x par uhanov 6mm) ,ogrlica, prstan Klasika in prstan Srček ALI Večna eleganca, zapestnica vse v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

Opis

V setu se nahaja:

2x uhani 4mm

2x uhani 5mm

2x uhani 6mm

1x ogrlica ali druga iz prodajnega programa

1x prstan Klasika ali prstan iz nerjavečega jekla velikosti 17mm ali drugi iz prodajnega programa

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Set dobite v lični darilni škatlici.  Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih  kristalov Swarovski®. Uhani imajo 4mm, 5mm in 6mm diamtera.  Prstan v setu nakita je model Klasika  ki ima diameter 17mm ALI Srček Ali Večna Klasika ki imata velikost 17 ali 18mm. Cena je za 1 set. Teža cca 70 gramov. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 × 18 × 14 mm