Posted on

O nas

Spletna trgovina Palača Nakita je nastala kot odgovor na potrebe današnjega časa.
Življenje je izredno hitro, tempo je zelo dinamičen. Potreba se je izkazala po lepih, kvalitetnih in cenovno sprejemljivih izdelkih s področja nakita z možnostjo nakupa iz naslonjača.

Izredno veliko napora vlagamo v iskanje lepih izdelkov pri preverjenih ponudnikih kristalov SWAROVSKI ELEMENTS. Vsak nakit je tudi preizkušen s strani našega osebja ter najprej prestane njihov “lepotni test”. Šele nato ga ponudimo vam.

Poleg samega nakita vam tudi ponujamo darilno aranžiranje izdelkov za potrebe raznih daril, Aranžiranje izvedejo spretne roke aranžerk z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju.

Ker slike povedo več kot tisoč besed presodite sami:

Spletna trgovina Palača Nakita prodaja samo nakit z uporabljenimi avtentičnimi SWAROVSKI ELEMENTS kristali. Zraven vsakega prodanega kosa nakita kupec prejme tudi certifikat avtentičnosti uporabljenega SWAROVSKI ELEMENTS kristala.

Za podrobnosti o vgrajenih materialov poglejte samo prodajno stran izbranega izdelka. (izdelki iz naravnega cirkona nimajo vgrajenih Swarovski Elements kristalov ampak material, ki je označen v podrobnosti izdelka-naravni cirkon in drugo)