Posted on

Swarovski biseri

Swarovski Crystal biseri, ki se uporabljajo v kolekciji nakita so simulirani biseri in niso naravnega izvora. Swarovski Crystal biseri so biseri s kristalnim jedrom. Njihovo neprimerljivo harmoničen in sijoči sijaj se doseže z edinstveno tehnološko dovršeno prevleko DUREX TM posebej razvito za podjetje Swarovski. To je do sedaj edini material in proizvodni postopek, ki združuje kakovost odličnega kristalnega jedra z vrhunsko lepoto večplastne biserne prevleke. Inovativna tehnologija daje Swarovski Crystal biserom skrivnostni sijaj, ki se zdi, kot da se širi od znotraj navzven.

Swarovski Crystal biseri imajo lesk naravnih biserov južnih morj. Swarovski Crystal biseri imajo poleg samega izgleda tudi občutek pravega bisera. Temu je tako pri teži, lesku in celo pri temperaturi (Swarovski Crystal biseri prevzamejo temperaturo osebe, ki jih nosi)

Barvna paleta je še posebej pestra tudi z barvami, ki jih v naravi ne najdemo oziroma so izredno drage. In kot se za podjetje Swarovski pričakuje je vsak biser popoln v vseh pogledih.