Akcija!

Neverjetni 4-delni set nakita s kristali Swarovski®

Original price was: 88,00€.Current price is: 15,25€.

Neverjetni uhani,ogrlica, prstan v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

Opis

Neverjetni uhani in ogrlica s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

V setu se nahaja:

1x uhani 5mm

2x uhani 4mm

1x ogrlica ali druga ogrlica iz prodajnega programa

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Set dobite v lični darilni škatlici ali darilni vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Dolžina posrebrne verižice je cca 31cm.   Uhani imajo 4mm in 5mm diametra. Teža cca 50 gramov.   Cena je za 1 set. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 × 18 × 14 mm