Akcija!

Ogrlica Sovica s kristali Swarovski® v zeleni barvi

Original price was: 27,80€.Current price is: 14,18€.

Izjemna ogrlica s kristali Swarovski® kristali v obliki sovice. Privoščite si jo ne bo vam žal.

2 na zalogi

Kategoriji: ,

Opis

Izjemna ogrlica s kristali Swarovski® kristali v obliki sovice. Privoščite si jo ne bo vam žal.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki ali škatli s priloženim certifikatom avtentičnosti kristalov Swarovski®.  Dolžina verižice je ca. 43cm. Ogrlica je pozlačena s 18kt zlatom.. Velikost obeska ca. 30x15mm. Teža cca 20 gramov. Cena je za 1 kos in ne vključuje na slikah prikazan dekoracijski material. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 370 × 22 × 16 mm