Akcija!

Ogrlica Titanik s kristali Swarovski® ocean modra

14,54

Edinstveno oblikovana ogrlica iz časa najbolj slavne potniške ladje Titanik s kristali Swarovski®. Pričarajte le del tedanjega vzdušja s to ogrlico .

Kategorija:

Opis

Edinstveno oblikovana ogrlica iz časa najbolj slavne potniške ladje Titanik s kristali Swarovski®. Pričarajte le del tedanjega vzdušja s to ogrlico. Na posrebreni osnovi dodan velik umetelno obdelan kristal Swarovski® z manjšimi belimi kristali ob robu.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki.  Dolžina posrebrne verižice je cca 45cm. Velikost obeska 27x17mm. Teža cca 15 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 15 g
Dimenzije 450 × 26 × 16 mm