Akcija!

Ogrlica Trojni srček črn s kristali Swarovski® Kristal April

10,71

Izjemna ogrlica s kristali Swarovski®.

Opis

Ogrlica s kristali Swarovski®. Izberite najboljšo darilo za vašo najljubšo osebo. Trojni srček se lahko zavrti tako da ima dve možnosti uporabe. V pomoč naj vam bo naša rojstna karta.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki ali škatli.  Dolžina verižice je cca 45cm. Velikost obeska 27x27mm. Teža cca 10 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 50 g
Dimenzije 370 × 22 × 16 mm