Akcija!

Pearcing za v nos s kristali črn

Original price was: 9,70€.Current price is: 3,88€.

Izjemna iskrivost kristalov z poletnim pridihom. Osnova pearcinga je iz kirurškega nerjavečaga jekla 316L. (isti tip jekla se uporablja tudi v medicini za razne namene)

Opis

Izjemna iskrivost  kristalov z poletnim pridihom. Osnova pearcinga je iz kirurškega nerjavečega jekla 316L. (isti tip jekla se uporablja tudi v medicini za razne namene)

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Pearcing dobite v lični darilni vrečki ali škatlici. Velikost pearcinga je 2mm (del s kristalom) x8,5mm. Teža cca 1 gram. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 30 g