Akcija!

Set nakita Royalty z biseri A kvalitete bel

Original price was: 55,00€.Current price is: 13,20€.

Neverjetni uhani in ogrlica z A biseri.

Opis

Neverjetni uhani in ogrlica z A biseri velikosti ca. 7-8mm. Biseri so gojeni v sladkih vodah Japonske in so A kvalitete.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Set dobite v lični darilni škatlici ali vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih SWAROVSKI ELEMENTS kristalov in vgrajenih biserov. Velikost biserov ogrlice in uhanov je cca. ca7-8mm. Teža cca 40 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Sliko so informativnega značaja zaradi različnih nastavitev monitorja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 × 18 × 14 mm