Akcija!

Uhan z biseri Gisele kvalitete AA bel

Original price was: 25,80€.Current price is: 6,19€.

Neverjetni biserni uhani v izjemni AA kvaliteti. Biseri so gojeni v sladkih vodah Japonske. Možnost pripadajoče ogrlice in zapestnice

Kategoriji: ,

Opis

Neverjetni biserni uhani v izjemni AA kvaliteti. Biseri so gojeni v sladkih vodah Japonske. Možnost pripadajoče ogrlice in zapestnice

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Uhane dobite v lični darilni vrečki ali škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti biserov. Velikost biserov  cca.7-11mm . Teža cca 25 gramov. Oblika in odtenek barve biserov se zaradi naravnega nastanka lahko med sabo razlikujejo. Uporabljena slika je informativne narave. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 23 g
Dimenzije 14 × 13 mm