Akcija!

Usnjena zapestnica Mreža s kristali Swarovski® in Preciosa kristali bela

Original price was: 49,80€.Current price is: 12,95€.

Edinstvena zapestnica z avtentičnimi kristali Swarovski® in Preciosa kristali. Želite biti opažene v množici?

Opis

Edinstvena zapestnica z avtentičnimi kristali Swarovski® in Preciosa kristali. Zapestnica je posuta z večjimi Preciosa kristali in manjšim kristali Swarovski®.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Zapestnico dobite v lični darilni vrečki ali škatlici . Material zapestnice je velur umetno usnje. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski® in Preciosa kristalov. Dolžina zapestnice  cca. 230mmx32mm. Teža cca 19 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 100 g