Posted on

Dostop do podatkov

Zahteva za dostop ali izbris osebnih podatkov

Za prejetje poročila o shranjenih osebnih podatkih, kliknite na gumb: 

Za zaprtje uporabniškega računa in izbris osebnih podatkov, kliknite na gumb: 

Posted on

Vračilo blaga

Vračilo blaga v 14 dneh (odstop od pogodbe za fizične osebe)
Pomembnejši napotki za vračilo artiklov pri fizičnih osebah:

Ko vračate artikle prodajalcu (Miriturin commerce LLC.), jih pošljite v originlani embalaži in poskrbite da bodo dobro zašćiteni pri transportu.. Priložite tudi kopijo računa.
Naslov za posredovanje (pošiljanje) artiklov prodajalcu je Miriturin commerce LLC, Predstavništvo Slovenija,Slovenska cesta 60a,1234 Mengeš, Slovenija, EU.
Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo).
Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo razen po predhodnem dogovoru.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne koriščeni bonus ali promocijska koda v obliki nove kode. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

Pridobljena nagrada v nobenem primeru ni izplačljiva ali vračljiva na kakšenkoli račun.

Vračilo artikla za pravne osebe

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk artiklov v okviru garancijskih pogojev. Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema artikla, ne da bi bilo treba navesti razlog za svojo odločitev kot to velja za potrošnike (fizične osebe). Uveljavljanje stvarne napake in vračilo kupnine za pravne osebe ni možno.

Za vsa dodatna vprašanja nas pokličete na 070 993 393 ali nam pišete na info@palacanakita.com. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

Posted on

Zakaj je sijaj kristalov na usnjeni zapestnici manjši?

Zaradi namena uporabe proizvajalec naših usnjenih zapestnic uporablja posebne Preciosa transfer kristale (na zaščitno prozorno osnovo je naparjena plast kristala ali pa je kristal v samem jedru in čez dana zaščitna plast, ki skupaj z jedrom in odsevnikom dejansko daje lesk). Ti kristali so nalepljeni na elastični lepilni trak oz lepilo. Na ta način kristali ostanejo na mestu kljub nenehnemu zvijanju oz. premikanju in ne izpadajo iz PU usnjene podlage.

Če bi uporabili navadne flatback kristale in jih direktno prilepili na PU usnjeno podlago bi kristali popadali stran po nekaj nošenjih.  Seveda pa ta tehnika lahko zmanjša lesk uporabljenega kristala, kar je najbolj opazno po nekaj nošenjih. Zmanjšan lesk je predvsem posledica vpliva zunanjih dejavnikov na sam kristal.

To pa ne velja za uporabljen AB Swarovski Elements kristal med zaponkama. Kristal je namreč prilepljen z Hotfix tehnologijo.

Posted on

Kristalka svetuje

Kristalka

Živjo!

Moje ime je Kristalka, doma pa sem v Palači Nakita.

Kristalka

Tukaj skrbim za vedno nove popuste in posebne akcijske ponudbe. Če poseben popust želiš tudi ti, me moraš samo poiskati! Sem zelo zaposlena dama in ves čas potujem po Palači Nakita, zato pridno nagrajujem vse, ki si vzamejo čas, da me kaj obiščejo.
Torej miško v roke in pridi na obisk v Palačo Nakita! Ko me zagledaš v spodnjem desnem kotu ekrana, hitro klikni name, da dobiš svoj zaklad.
Popusti in akcije se ves čas spreminjajo, jaz pa imam zelo rada družbo, zato me obišči večkrat na teden!

Bleščeč pozdrav,
Tvoja Kristalka

Posted on

Dnevne E-novice

Palača Nakita
Palača Nakita  
 Se sporočilo ne prikazuje pravilno? Kliknite za ogled v brskalniku.
 
Dnevna ponudba
Palače Nakita
16. april 2014
 
Ura Geneva Deluxe

Ura Geneva Deluxe s Swarovski Elements kristali

Izjemno udobna, modna in praktična ročna ura. Uporabljeno nerjaveče jeklo uporabljeno na ohišju ure zagotavlja dolgo obstojnost. Uporabljen SL68 ali japonski Quartz mehanizem zagotavlja natančnost prikaza časa.

Na voljo v treh barvah: srebrna, zlata, rožnato zlata.
V darilni škatlici in slovenskimi navodili.

Redna cena: 65,00€
Cena s kodo popusta: 16,90€

Poglej

Popust velja samo do vključno 29.5.2014 ali razprodaje zalog!

Kupon za popust: Ura

Pridružite se nam na Facebook

Če ne želite prejemati naših E-novic, {unsubscribe}Takojšna odjava{/unsubscribe}.

To e-sporočilo ste prejeli, ker ste v preteklosti sodelovali v nagradni igri, se prijavili na e-novice oz. uporabljali naše aplikacije na Facebooku z vašiim email naslovom. Reklamni material vam je bil poslan v imenu podjetja Koj d.o.o. z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja, ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Stroške vseh dejanj upravljalca osebnih podatkov v zvezi z zahtevo iz prejšnega odstavka krije upravljalec. Sporočilo ste prejeli skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05).

Copyright 2014 od Koj d.o.o.. Vse pravice pridržane.
www.palacanakita.com |  info@palacanakita.com | Tel: + 386 70 993 393

Posted on

Swarovski biseri

Swarovski Crystal biseri, ki se uporabljajo v kolekciji nakita so simulirani biseri in niso naravnega izvora. Swarovski Crystal biseri so biseri s kristalnim jedrom. Njihovo neprimerljivo harmoničen in sijoči sijaj se doseže z edinstveno tehnološko dovršeno prevleko DUREX TM posebej razvito za podjetje Swarovski. To je do sedaj edini material in proizvodni postopek, ki združuje kakovost odličnega kristalnega jedra z vrhunsko lepoto večplastne biserne prevleke. Inovativna tehnologija daje Swarovski Crystal biserom skrivnostni sijaj, ki se zdi, kot da se širi od znotraj navzven.

Swarovski Crystal biseri imajo lesk naravnih biserov južnih morj. Swarovski Crystal biseri imajo poleg samega izgleda tudi občutek pravega bisera. Temu je tako pri teži, lesku in celo pri temperaturi (Swarovski Crystal biseri prevzamejo temperaturo osebe, ki jih nosi)

Barvna paleta je še posebej pestra tudi z barvami, ki jih v naravi ne najdemo oziroma so izredno drage. In kot se za podjetje Swarovski pričakuje je vsak biser popoln v vseh pogledih.

 

Posted on

Uporabne informacije in delovni čas

Telefon na katerega nas lahko pokličete: 070 993 393

Elektronski naslov: info@palacanakita.com 

Delovni čas:

-na telefon smo dosegljivi vsak delovnik med 9.00 in 16.00 uro

Naročilo lahko oddate preko elektronske pošte ali kontaktnega obrazca http://www.palacanakita.com/kontakt ali pa opravite naročilo v spletni trgovini. Naročilo lahko oddate tudi kot gost.

Preko telefona tudi sprejemamo naročila vendar zaradi sledljivosti in natančne obdelave vašega naročila prosimo da se poslužujete zgornjih treh metod.

Posted on

Murano stil nakita – več o tem?

Murano nakit je narejen po posebnem postopku, ki se prenaša iz roda v rod. Murano nakit je nastal v Italiji, bolj natančneje na otoku Murano. 

Maestro (mojster) Tomasini Rici je četrti rod izdelovalcev steklenih izdelkov, ki se je kalil kot vajenec v raznih delavnicah na otoku Murano. Tukaj je dodobra spoznal vse skrivnosti starodavnih tehnik pihanja in oblikovanja stekla ter jih prenesel v svoje kreacije. Več izdelkov lahko vidite v njegovi galeriji.

Pri tem je bil tako uspešen da je mnogo konkurentov (predvsem izdelovalci s Kitajske in drugih dežel) začelo kopirati njegove izdelke in to je pripomoglo k njegovemu odhodu iz idiličnega okolja steklarskih delavnic na otoku Murano. K odhodu je pripomoglo tudi njegovo nestrinjanje z odločitvami gospodarske zbornice in podeljevanjem koncesij za izdelavo murano nakita. 

Pojasnilo: danes lahko nosi naziv avtentičen Murano nakit samo nakit fizično narejen na otoku Murano. Vse peči za izdelavo steklarskih izdelkov so oštevilčene in na izdelku mora ta koda biti vtisnjena ali kako drugače zaznamovana). To je ustvarilo monopol določenega števila proizvajalcev, ki sedaj nadzorujejo celotno izdelavo murano nakita.

Odšel je v pokrajno Toscana kjer je ponovno našel svoj mir in začel ustvarjati te neverjetne izdelke. 

Na kratko: naš nakit ni avtentičen Murano nakit z otoka Murano (ker ni narejen na otoku Murano). Je pa izredno kvaliteten izdelek mojstra Murano stila, narejen v Italiji pod blagovno znamko Rici. Torej izjemna kvaliteta in primerna cena.