Akcija!

2-delni set nakita Susanne s kristali Swarovski® in biseri moder

Original price was: 55,00€.Current price is: 15,25€.

Neverjetni uhani, ogrlica in zapestnica z AA biseri velikosti 7-8mm ter kristali Swarovski®.

Opis

Neverjetni uhani n zapestnica z AA biseri velikosti 7-8mm ter kristali Swarovski®. Biseri so gojeni v sladkih vodah Japonske in so AA kvalitete.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Set dobite v lični darilni škatlici ali vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski® in vgrajenih biserov. Velikost biserov zapestnice je cca. 7-8mm. Uhani so velkosti 6mm Teža cca 50 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 × 18 × 14 mm