Akcija!

3-delni set nakita s kristali Swarovski® uhani, zapestnica in ogrlica

70,00 13,90

Neverjetni uhani,ogrlica in zapestnica v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

Opis

Neverjetni uhani,ogrlica in zapestnica v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni. 

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Set dobite v lični darilni škatlici ali vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Dolžina posrebrne verižice je cca 45cm, širina cca 5mm. Velikost uhanov 5mm. Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 x 18 x 14 mm