Akcija!

3-delni set nakita s kristali Swarovski® 2x uhani in ogrlica

Original price was: 70,00€.Current price is: 13,95€.

Neverjetni uhani,ogrlica in prstan v beli barvi in kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni. Večna Eleganca.

Opis

Neverjetna uhana in ogrlica s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni. Večna Eleganca.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Set dobite v lični darilni škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Ogrlica je Večna eleganca ali druga ogrlica iz prodajnega programa.   Uhani imajo 4mm diametra in 5 mm . Teža cca 50 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 × 18 × 14 mm