10-delni set nakita s kristali Swarovski®

135,00

Neverjetni uhani premera 4, 5 in 6mm (2x par uhanov 4mm , 1x par uhanov 5mm in 1x par uhanov 6mm), uhan Rožica, viseči uhan,ogrlica, prstan Klasika in prstan Srček ALI večna eleganca, zapestnica, vse v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

Opis

V setu se nahaja:

2x uhani 4mm

1x uhani 5mm

1x uhani 6mm

1x uhan Rožica

1x viseči uhan

1x elastična zapestnica za roko

1x ogrlica

1x prstan Klasika ali prstan iz nerjavečega jekla velikosti 17mm

1x prstan Srček ALI Večna Eleganca v velikosti 17 ALI 18mm

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Set dobite v lični darilni škatlici.  Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih  kristalov Swarovski®. Dolžina posrebrne verižice je cca 31cm. Zapestnica  je elastična in univerzalne velikosti.  Uhani imajo 4mm, 5mm in 6mm diamtera. Uhan rožica ima 7mm premera, viseči uhan pa 8mm. Prstan v setu nakita je model Klasika  ki ima diameter 17mm, drugi prstan pa Srček ALI Večna Eleganca v velikosti 17 ALI 18mm. Cena je za 1 set. Teža cca 70 gramov. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 x 18 x 14 mm