Akcija!

Ogrlica Črka s kristali Swarovski® zlata

Original price was: 27,80€.Current price is: 14,18€.

Izjemna ogrlica s kristali Swarovski® kristalov.

Opis

Ogrlica Črka iz nerjavečega jekla s kristali Swarovski®. Izbirate lahko med naslednjimi črkami:  A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,R,S,T,U,V,Z. Zaradi uporabljenega nerjavečega jekla je ogrlica primerena za bolj pogosto nošnjo. Pustite svoj pečat z izbiro ustrezne črke. Privoščite si jo ne bo vam žal.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki ali škatli.  Dolžina verižice je cca 45cm. Velikost obeska fi 15mm. Teža cca 10 gramov. Priložen je certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Izgled slik je lahko drugačen zaradi različnih nastavitev monitorja. Zaradi velikega števila črk v mogočih dveh barvah se lahko zgodi da določena črka ni na zalogi. Pri naročilu izberite še alternativno črko.

Dodatne informacije

Teža 20 g
Dimenzije 370 × 22 × 16 mm