Akcija!

Ogrlica iz modrega opala

Original price was: 27,80€.Current price is: 11,12€.

Neverjetna ogrlica iz imitacije modrega opala.

Opis

Neverjetna ogrlica iz imitacije modrega opala vdelanega v posrebereno osnovo. Na voljo s posrebreno ali usnjeno verižico.

Darilno aranžiranje:

Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Ogrlico dobite v lični darilni vrečki ali škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti. Velikost ogrlice cca 45cm. velikost obeska cca. 43x25mm. Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Zaradi ročne izdelave so slike samo informativne. Lahko pride do razlike v barvi, velikosti in delno obliki.

Dodatne informacije

Teža 130 g