Akcija!

Ogrlica s kristali Swarovski® in motivom angelčka z golobico

Original price was: 28,70€.Current price is: 14,35€.

Edinstvena ogrlica z avtentičnimi kristali Swarovski®. Edina prava izbira za mnogo darilnih priložnosti. Seveda pa si jo tudi privoščite sami.

Kategorija:

Opis

Edinstvena ogrlica z avtentičnimi kristali Swarovski® in prekrasnim motivom angelčka in golobice. Zelo pestra izbira kristalov Swarovski® na ogrlici. Izberite svojega na priloženi barvni karti.  Sama osnova obeska je lahko v posrebrena ali pozlačena.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Dolžina posrebrne verižice je cca 45cm. Velikost obeska 35x25mm. Teža cca 20 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 30 g
Dimenzije 35 × 25 × 4 mm