Akcija!

Ogrlica s kristalom turkiza in motivom angelčka z golobico zlata

Original price was: 28,70€.Current price is: 14,64€.

Edinstvena ogrlica z kristalum turkiza. Edina prava izbira za mnogo darilnih priložnosti.

Kategorija:

Opis

Edinstvena ogrlica z kristalum turkiza. Edina prava izbira za mnogo darilnih priložnosti.  Osnova je posrebrena ali pozlačena.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki. Osnova izdelka je pozlačena vključno z verižico. Motiv angelčka z golobico je iz umetne mase. Dolžina posrebrne verižice je cca 60cm. Velikost obeska 35x25mm. Teža cca 20 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 30 g
Dimenzije 35 × 25 × 4 mm