Akcija!

Ogrlica s kristali Swarovski® Medvedek rumen

Original price was: 27,80€.Current price is: 13,90€.

Edinstvena ogrlica v obliki medvedka z avtentičnimi kristali Swarovski® v beli in izbrani barvi.

Kategoriji: ,

Opis

Edinstvena ogrlica v obliki medvedka z avtentičnimi kristali Swarovski® v beli in izbrani barvi. Možnost izbire posrebrene ali usnjene verižice.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih s SWAROVSKI ELEMENTS kristalov. Dolžina posrebrne verižice je cca 45cm. Velikost obeska 30x30mm. Teža cca 35 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 35 g
Dimenzije 450 × 30 × 30 mm