Akcija!

Ogrlica z naravnim cirkonom Angelska krilca bela

10,55

Izjemno nežna ogrlica z kristalom iz naravnega cirkona v večih barvah.

Opis

Izjemno nežna ogrlica z glavnim kamnom iz naravnega cirkona. Posrebrna osnova nosi umetelno obdelane kristale čistega naravnega cirkona v izbrani barvi. Posrebrna krilca še posebej povdarita nežnost in čutnost same ogrlice.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki. Zraven je priložen kartonček o negi nakita. Dolžina posrebrne verižice je cca 45cm. Velikost obeska 33x25mm. Teža cca 10 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Izdelek vsebuje kristale cirkona in ne Swarovski Elements kristale.

Dodatne informacije

Teža 10 g