Akcija!

Prstan Benetke s kristali Swarovski®

Original price was: 27,80€.Current price is: 14,18€.

Edinstveni prstan z avtentičnimi kristali Swarovski®. Želite biti opažene v množici?

Opis

Edinstveni prstan z avtentičnimi kristali Swarovski®. 3x osnova obdana s platino s kristali Swarovski®  je siguren recept za privabljanje pogledov. Enkrat ko ga boste nataknili ga ne boste želeli več sneti.  Notranji diameter 20mm.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.
Izbira pravilne velikosti prstana:
Prstan je na voljo samo v velikosti 20 mm diameter.
Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Prstan dobite v lični darilni škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Velikost prstana 18x22mm. Teža cca 18 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g