Akcija!

Prstan Rožica s kristali Swarovski® zelen

14,18

Edinstveni prstan z avtentičnimi kristali Swarovski®. Želite biti opažene v množici?

Opis

Edinstvena prstan z avtentičnimi kristali Swarovski®. Srebrna osnova s belimi in zelenim glavnim kristalom Swarovski® je siguren recept za privabljanje pogledov. Enkrat ko ga boste nataknili ga ne boste želeli več sneti. Na voljo v velikosti 16 ali 18.

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.
Izbira pravilne velikosti prstana:
Priporočamo da si preberete naše napotke za izbiro prstana. Ne pozabite izbrati predhodno ugotovljeno številko prstana v okencu Velikost prstana.
Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Prstan dobite v lični darilni vrečki ali škatlici. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Velikost prstana 23x21mm. Teža cca 10 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 10 g