Akcija!

Extra 6-delni set nakita s kristali Swarovski®

Original price was: 125,00€.Current price is: 18,25€.

Neverjetni uhani premera 4,5in 6mm (1x par uhanov4mm,  5mm in 1x par uhanov 6mm), ogrlica, prstan in zapestnica v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

Opis

Neverjetni uhani premera 4, 5 in 6mm (1x par uhanov 4mm, 2x par uhanov 5mm in 1x par uhanov 6mm), ogrlica, prstan s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

V setu se nahaja:

2x uhani 5mm

1x uhani 4mm

1x uhani 6mm

1x ogrlica

1x prstan 17 ali 18mm

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem. Set dobite v lični darilni škatlici ali darilni vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih Swarovski® kristalov. Dolžina posrebrene verižice je cca 31cm.   Uhani imajo 5mm, 6mm diametra in 4mm.  Teža cca 50 gramov. Prstan v setu nakita premera 17 ali 18mm.Če ogrlica ali prstan ni na zalogi se pošlje drug prstan in ogrlica iz prodajnega programa. Cena je za 1 set. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 × 18 × 14 mm