Akcija!

Ekstra 7-delni set nakita s kristali Swarovski®

Original price was: 135,00€.Current price is: 20,25€.

Neverjetni uhani premera 2x 4, 5 in 6mm (2x para uhanov 4mm , 1x par uhanov 5mm in 1x par uhanov 6mm) ,ogrlica, prstan 17 ali 18mm , zapestnica vse v beli barvi in s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

Opis

Neverjetni uhani premera 2x 4, 5 in 6mm (2x para uhanov 4mm , 1x par bisernih uhanov 5-8mm in 2x par uhanov 6mm) ,ogrlica, prstan 17 ali 18mm  vse  s kristali Swarovski®. Uporaben za mnoge priložnosti po neverjetni ceni.

V setu se nahaja:

1x biserni uhani 5-8mm

2x uhani 4mm

2x uhani 6mm

1x ogrlica ali druga ogrlica iz prodajnega programa

1x prstan 17 ali 18mm ali drug prstan iz prodajnega programa

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem. Set dobite v lični darilni škatlici ali darilni vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih Swarovski® kristalov. .  Uhani imajo 4mm , 5mm in 6mm diametra. Teža cca 50 gramov. Prstan v setu nakita je premera 17 ali 18m. Cena je za 1 set. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.

Dodatne informacije

Teža 100 g
Dimenzije 450 × 18 × 14 mm