Akcija!

50 kosov kristalov Swarovski Crystal Passions® Flat Back kristali

12,40 4,96

Prepustite se drznosti in se okrasite z elegantnimi kristali Swarovski® Crystal Passions® Flat Back, ki bodo ustvarili videz prave dive in s tem pritegnili zavidljive poglede pripadnic nežnejšega spola ter hkrati zapeljive poglede pripadnikov nasprotnega spola.

Kategorija:

Opis

Set vsebuje 30 belih kristalov velikosti 1,7mm in 20 kristalov v dveh ali več barvah in velikostih (med 1.7mm in 2.7mm), od tega pa je vsaj 8 kristalov Aurora Boralis®, ki so posebni kristali spreminjajoče se barve in se ob lomljenju svetlobe na njih ustvari videz mavrice. Zapakirani so v lični prozorni kapsuli, kateri je priložen certifikat avtentičnosti kristalov Swarovski® Crystal Passions® Flat Back kristalov.

Pritrjevanje kristalov:

Na očiščene nohte nanesete gel ali pod lak na katerega položite kristalček (z ravno stranjo na noht). To storite predenj se lak posuši. Za večjo obstojnost lahko naknadno premažete celoten noht vključno z kristalom s prozornim lakom. (v tem primeru bo kristal manj “sijal” ali iskril)

Kristalčke pritrjujete na ostale izdelke z zelo malo kapljico sekundnega ali drugega lepila. Pazite, da je lepilo prozorno.

Nekaj idej za uporabo poglejte v naši galeriji.

Kristali so zaprti v prozorni kapsuli na kartončku. Vse skupaj  dobite v lični darilni vrečk (kapsula s kristali in certifikatom)i.  Teža cca 10 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g
Dimenzije 55 x 33 x 16 mm