Akcija!

Zapestnica Srček s kristali Swarovski® zlata

Original price was: 27,80€.Current price is: 14,18€.

Edinstvena zapestnica z avtentičnimi kristali Swarovski®. Želite biti opažene v množici?

Kategorija:

Opis

Edinstvena zapestnica z avtentičnimi kristali Swarovski®.  Zlata osnova z celo vrsto nanizanih bleščečih kristalov Swarovski® v beli barvi z srkom posutim z belimi kristalčki  vas ne bo pustila ravnodušno. Pa ne samo vas…

Darilno aranžiranje:
Na voljo vam je darilni aranžma z svežim ali umetnim cvetjem za končno piko na i. Darilo bo tako še posebej pridobilo na vrednosti. Izbirate lahko med manjšim in seveda cenejšim aranžmajem in velikim ter nekoliko dražjim. Za ogled možnih izgledov aranžmaja si poglejte galerijo.

Nega:
Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.
Zapestnico dobite v lični darilni vrečki. Zraven je priložen še certifikat avtentičnosti vgrajenih kristalov Swarovski®. Velikost zapestnice  60x19x15mm. Teža cca 14 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 30 g